Doe mee met #teamopkikker

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze #teamopkikker actie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Ben jij een sportieveling? Kom dan bij #teamopkikker, want jouw sportprestatie is geld waard!

Het is eigenlijk heel makkelijk: vraag je vrienden en familie om jouw sportieve prestatie te steunen met een donatie voor Stichting Opkikker, bijvoorbeeld via PIF World. Die prestatie kan van alles zijn: of je nu met je club een voetbaltoernooi gaat organiseren of in je eentje een marathon gaat lopen.

De afgelopen jaren hebben wij met een groot Opkikkerteam meegedaan met het Dam tot Dam weekend in Amsterdam. Lijkt dit jou wat? Meld je dan aan voor een van de damlopen.

Via onderstaand formulier kun je jouw sportieve prestatie aanmelden. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze projectcoördinator Larissa zodat we je op weg kunnen helpen met tips & tricks of materiaal.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Laatste Acties

Niets gevonden.

Menu