Doe mee met #teamopkikker

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze #teamopkikker actie.

Zet jij je graag sportief in? Sluit je dan aan bij #TeamOpkikker, want jouw sportprestatie is geld waard!

Het is eigenlijk heel makkelijk: vraag je vrienden en familie om jouw sportieve prestatie te steunen met een donatie voor Stichting Opkikker. Dat doe je door een eigen actiepagina aan te maken. Hierdoor komt het geld direct bij ons terecht, wel zo handig!

De sportprestatie die je doet kan van alles zijn! Of je nu een voetbaltoernooi organiseert met jouw team, of in je eentje een marathon gaat lopen. Wij zijn blij met élke inzet.

Via onderstaand formulier kun je jouw sportieve prestatie aanmelden. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze projectcoördinator Lotte zodat we je op weg kunnen helpen met tips & tricks of materiaal.

#TeamOpkikker-evenementen

Vanuit Stichting Opkikker organiseren we een aantal keer per jaar ook een sportieve actie. Zo deden we in 2023 met een grote groep mee aan Mud Masters. Wil je een keer meedoen met een van deze #TeamOpkikker-activiteiten? Bekijk onze actiepagina.

Jouw sportieve prestatie aanmelden

  • DD slash MM slash JJJJ

Laatste Acties

Niets gevonden.