Door de modder voor Opkikker

Actueel-Acties

Op zondag 11 juni trotseerde #TeamOpkikker niet alleen heel veel modder en indrukwekkende obstakels, maar ook de zinderende hitte tijdens Mud Masters 2023. Hiermee haalden ze een geweldig bedrag op van maar liefst € 27.278 euro. Sebas, Kim, Kay (9) en Quinn (6) deden als gezin mee aan de family run van 3 kilometer. Wij spraken Kim over hun deelname.

“Vorig jaar heeft Sebas een gezin mogen begeleiden tijdens hun Opkikkerdag. Hij heeft toen met eigen ogen gezien wat voor mooi werk Stichting Opkikker doet. Hij was daar enorm van onder de indruk. Wij hebben gelukkig zelf twee gezonde kinderen. Hier zijn wij enorm dankbaar voor. Ik vind het fijn dat wij, door mee te doen aan Mud Masters, iets konden doen voor gezinnen die wel een ziek kind hebben.”

 

“Wij vonden het belangrijk dat de jongens zouden weten waarom we geld aan het inzamelen waren voor Stichting Opkikker. Daarom hebben wij ze van tevoren over de stichting verteld en ook foto’s laten zien. Onze oudste zoon, Kay, is een heel wijze kerel. Hij kan er echt van wakker liggen dat er kindjes zijn die ziek zijn. Hij was heel dankbaar dat hij zich kon inzetten voor het goede doel. Wij hebben ons streefbedrag dan ook met 235% behaald. De maandag na Mud Masters zijn ze allebei in hun #TeamOpkikker-shirt naar school gegaan.”

 

“De jongens vonden het grandioos om aan Mud Masters mee te doen. Toen ze eenmaal doorhadden dat ze écht helemaal vies mochten worden en écht in de modder mochten springen, waren ze niet meer te houden. Ik vond vooral de ervaring geweldig. Je doet het namelijk echt als gezin. Je helpt elkaar, het is heel bijzonder. En je doet het natuurlijk ook nog eens voor een mooi doel. Het is echt zonde om het niet gedaan te hebben. Dus als er mensen zijn, die volgend jaar twijfelen om mee te doen, dan zeg ik: ‘DOEN’. Wij zijn dan ook zeker weer van de partij.”