Equipo Voetbalreizen steunt benefietavond voor de Opkikkerdagen

Equipo Voetbalreizen stelt een voetbalreis beschikbaar ter waarde van €500 voor de benefietavond van Stichting Opkikker. Voor Stichting Opkikker zijn de veilingen tijdens de benefietavond essentieel voor de organisatie van de Opkikkerdagen. Bijdrages zoals die van Equipo Voetbalreizen zijn zeer welkom en daarom stelden wij Marlies Jansen-Nillessen van Equipo Voetbalreizen een aantal vragen over de achterliggende reden.

Wie is Equipo Voetbalreizen?

Wij zijn een online voetbalreisbureau met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen. Jaarlijks gaan honderden voetbalfans met ons op voetbalreis naar een Europese topclub in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Stichting Opkikker?

Wij kregen een mail van Stichting Opkikker met de vraag een bijdrage te leveren voor de benefietavond. Direct dachten wij als team Equipo Voetbalreizen: wat zijn de Opkikkerdagen een mooie manier om de families van zieke kinderen een leuke dag te geven!

Waar komt jullie enthousiasme vandaan voor een vrijwillige donatie voor de benefietavond?

Wij vinden het belangrijk om een ziek kind samen met zijn gezin een leuke dag te geven. Ik ben zelf moeder van twee dochters dus ik kan me voorstellen hoe graag je je zieke kind een gelukkige dag zonder zorgen gunt. Er gaan ieder seizoen veel vaders en zonen met ons op voetbalreis, iets dat voor deze gezinnen niet tot de mogelijkheden behoort. Vandaar dat wij geen moment twijfelden om een bijdrage te leveren voor de Opkikkerdagen, om zo wat terug te doen voor de gezinnen die niet op voetbalreis kunnen.

Tot slot, wat verwachten jullie van de benefietavond?

Vanzelfsprekend hopen we dat onze veiling, een voetbalreis ter waarde van €500, voor een mooi bedrag weg gaat. Daarnaast zijn we benieuwd wie we blij mogen maken met een voetbalreis!