Geef en Neem het ervan weekend groot succes!

Actueel

We kijken met veel plezier terug op een geslaagd Geef en Neem weekend op Center Parcs de Eemhof. Center Parcs en Cleanlease sponsorden meer dan honderd huisjes voor het weekend van 7 t/m 10 oktober, welke wij mochten verhuren. Gezinnen konden een gezellig weekend weg en steunden hiermee gelijk het goede doel. In totaal hebben deze gezinnen een geweldig bedrag van €49.051 opgehaald voor onze Opkikkerdagen!

 

Afgelopen weekend was het zover: op vrijdag werden alle gezinnen ontvangen, die vanaf dat moment konden genieten van een welverdiend weekendje weg! Gedurende het hele weekend vonden er, naast de faciliteiten die het park al biedt, allerlei verschillende activiteiten plaats. Een festivalterrein, bingo, badeendjesrace, feestavond, en ga zo maar door. Het was één groot feest met iedereen die aanwezig was! Als kers op de taart was er op zaterdag ook nog eens een Opkikkerdag met ruim 50 gezinnen op het park, die alle gasten van dichtbij mee konden maken.

 

Wij hebben in ieder geval heel erg van dit weekend genoten, en hopelijk jullie ook! Daarom hopen wij jullie volgend jaar allemaal weer terug te zien bij het Geef en Neem weekend op Center Parcs de Eemhof.