Geef en Neem weekend groot succes!

Actueel

We kijken terug op een geslaagd Geef en Neem weekend op Center Parcs de Eemhof. Center Parcs sponsorde ons meer dan honderd huisjes voor het weekend van 1 t/m 4 oktober, welke wij mochten verhuren. Gezinnen konden dus een weekendje weg en steunen hiermee meteen het goede doel! In totaal hebben deze gezinnen hiermee het prachtige bedrag van 47.365,85 euro opgehaald voor onze Opkikkerdagen. Wauw!

 

Afgelopen weekend was het zover: Op vrijdag ontvingen we alle gezinnen, die vanaf dat moment hun huisje konden gaan opzoeken en konden gaan genieten van een welverdiend weekendje weg! Gedurende het hele weekend organiseerden wij, naast de faciliteiten die het park al biedt, allerlei activiteiten. Een festivalterrein, een bingo, een feestavond, een badeendjesrace en ga zo maar door! Het was één groot feest met zijn allen, oftewel: een echt Opkikkerweekend. En als kers op de taart was er op zaterdag ook nog eens een Opkikkerdag op het park, die alle gasten van dichtbij mee konden maken.

 

Op zondag was de badeendjesrace. Hiervoor kon iedereen een badeendje adopteren. Is jouw badeend als eerste over de finish? Dan win je de hoofdprijs! Maar daarnaast vielen nog meer badeendjes in de prijzen. Hiervan zijn drie prijzen nog niet opgehaald. Dus: was dit jouw eendje? Stuur dan een foto van jouw lotnummer op naar gilian@opkikker.nl en de prijs komt jouw kant op!

 

Eend 1677: Cadeaubon EscapeTours
Eend 1684: 4 kaartjes voor Aviodrome
Eend 329: Een speelgoed- en spellenpakket

Menu