Genoten tijdens het Geef en Neem weekend!

Actueel
Geef en Neem 2023

Een Geef en Neem weekend op Center Parcs de Eemhof om trots op te zijn! Center Parcs en Cleanlease sponsorden ook dit jaar meer dan honderd huisjes voor het weekend van 6 t/m 8 oktober. Deze mochten wij verhuren aan onze geliefde Geef en Neem gasten. De gezinnen konden op die manier een weekendje weg én steunden het goede doel. Hierdoor hebben we in totaal een ontzettend mooi bedrag van €52.735 op mogen halen voor onze Opkikkerdagen!

 

Begin oktober stond het Geef en Neem weekend voor de deur. Een weekend vol plezier, gezelligheid en uitdagende activiteiten. Voor ons is dit altijd een weekend van herkenning, omdat we veel oude bekenden terugzien. Er waren verschillende activiteiten georganiseerd op het festivalterrein, naast een bingo- en feestavond. De badeendjesrace op zondag kon natuurlijk ook niet ontbreken. Hierbij hebben we bijzondere prijzen uitgedeeld, zoals een weekendje weg naar vakantiepark Samoza of camping Ommerland. Daarnaast zijn er nog meer sponsoren geweest dit weekend, zoals bedrukken.nl. Zij hebben begin dit jaar mooie onderzetters naar ons verstuurd!

 

Op zaterdag vond er óók een Opkikkerdag plaats met ruim 50 gezinnen én liep er een filmploeg rond voor een heel bijzonder project (dat we nog even geheim houden)!

 

Wij, en al onze vrijwilligers, hebben heel erg genoten tijdens dit weekend. Wij hopen jullie ook! Hopelijk zien we jou volgend jaar weer tijdens Geef en Neem 2024. Samen maken we er ook dan weer een feestje van.

Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023
Geef en Neem 2023