Hartjesregen voor Valentijnsdag

Actueel-Ambassadeurschap

Op 14 februari was het Valentijnsdag, dé dag om onze ambassadeurs te laten weten dat zij een hele grote plek in ons hart innemen. Dus van 11 tot en met 14 februari verrasten wij onze 5036 ambassadeurs met een Valentijnspakket. Het pakket bestond uit een mooie tas met hierin een Valentijnskaart, een kussentje, een chocoladeroos van Chocolate Lovers en een zak spekjes van Haribo.

 

Omdat we deze dag nog lang niet willen vergeten, maakten we een video. Bekijk de video hieronder!

Niet alleen onze ambassadeurs werden in het zonnetje gezet met Valentijnsdag. Ook de kinderen die in het ziekenhuis liggen verdienen met Valentijnsdag een extra beetje liefde. Daarom hebben we bij negen verschillende ziekenhuizen de kinderafdelingen rood gekleurd met hartjesballonnen.

 

Wij kijken met heel veel plezier terug op deze succesvolle Valentijnsactie! Daarnaast willen wij via deze weg graag de 190 vrijwilligers die hebben meegeholpen bedanken voor hun inzet. Zij zijn bij 2942 adressen langsgereden om de pakketten bij onze ambassadeurs te brengen.

We willen Haribo ook extra bedanken voor alle marshmellows, en Chocolate Lovers voor de chocoladeroos. De tassen zijn geproduceerd door JM Promotions.