Het 1001-nacht feest van de familie Koks

Actueel

De familie Koks uit Warmenhuizen bestaat uit vader, moeder en vier kinderen, waaronder Lisanne. Lisanne is inmiddels zelf ook moeder van twee kinderen. Haar dochter Lesley lijdt aan het Williams Beuren Syndroom. Als gezin hebben zij daarom een Opkikkerdag beleefd. Hier hebben zij heel veel energie uitgehaald. Door deze dag kon iedereen genieten op zijn of haar manier zonder dat de chronische aandoening de boventoon voerde. Sindsdien draagt de familie Koks de stichting Opkikker een warm hart toe. Zij gunnen iedereen die een moeilijke tijd doormaken een ervaring van de Opkikkerdag. Even geen zorgen en genieten!

Na het bezoeken van deze Opkikkerdag heeft de familie besloten om zich als vaste sponsor in te zetten voor Stichting Opkikker. Zo ook tijdens de 65e verjaardag van vader Koks. Samen met andere familieleden, die ook een bijzondere verjaardag te vieren hadden, organiseerde hij een feest met als thema 1001-nacht. Als cadeautje is ieder feestganger gevraagd om een donatie te doen voor de stichting Opkikker. Dit heeft geresulteerd in een prachtig bedrag van € 3.480,-! De familie Koks hoopt dat ook andere families kunnen ervaren wat zij hebben ervaren tijdens een Opkikkerdag.

We willen de familie Koks en natuurlijk alle feestgangers bedanken voor deze prachtige donatie! Hier kunnen wij zeker weer veel gezinnen blij mee maken!

Menu