“Door mee te spelen met Lot of Happiness, steun ik Stichting Opkikker”

Actueel-Acties

Afgelopen jaar zijn wij gaan samenwerken met Lot of Happiness, een loterij die enkel doelen steunt die een verschil maken voor kinderen in binnen- en buitenland. Stichting Opkikker mag zich één van deze goede doelen noemen. Deelnemers van Lot of Happiness kopen een lot en kiezen vervolgens zelf welk doel zij willen steunen. Van ieder verkocht lot gaat de helft naar het goede doel dat de deelnemer support. Mascha Mulder speelt al een jaar voor Stichting Opkikker. Afgelopen voorjaar won zij 2.500 euro!

Gefeliciteerd met je prijs!

“Ja, heel leuk! Ik speel nu een jaar mee. Ik heb wel eens eerder een kleine prijs gewonnen, maar nu voor het eerst een grote prijs. Ook al speel ik niet per se mee voor de prijzen, we kunnen het geld wel heel erg goed gebruiken! Maar dat ik door mee te spelen Stichting Opkikker steun, vind ik eigenlijk nog veel belangrijker.”

 

Steun je vaker goede doelen?

“Helaas heb ik als alleenstaande moeder niet heel veel geld te besteden, maar ik wil wel heel erg graag goede doelen steunen. Dat ik door mee te spelen met Lot of Happiness er indirect aan bij kan dragen dat er zieke kindjes een mooie dag beleven, vind ik heel erg bijzonder. Daarbij heb ik gewoon een heel goed gevoel bij Lot of Happiness. Dat de ‘grote’ loterijen zulke bizar hoge prijzen uitdelen, vind ik jammer. Je kan met veel minder hoge bedragen zoveel meer mensen blij maken, denk ik dan.”

“Eigenlijk heeft de prijs ervoor gezorgd dat mijn zoon en ik ook een Opkikker hebben gekregen.”

Waarom heb je gekozen om voor Stichting Opkikker te spelen? 

“Toen ik begon met spelen, sprong Stichting Opkikker er voor mij echt uit. Ik ben zelf heel erg ziek geweest en ik heb daardoor ook een tijd in een rolstoel gezeten. Dat ik zo ziek was, vond ik heel erg moeilijk. Die tijd was ontzettend zwaar. Ik kan me niet voorstellen hoe dat voor een kind moet zijn. Dat Stichting Opkikker ervoor zorgt dat zieke kindjes en hun gezin even een dag in het zonnetje worden gezet, vind ik een heel mooi idee en ik ben blij dat ik de stichting op deze manier kan steunen.” 

 

Weet je al wat je met de prijs gaat doen? 

“Het geld komt heel erg goed van pas. Deze zomer zijn we voor het eerst in zes jaar op vakantie geweest! We hebben een week op een camping in de Ardennen gestaan, zo leuk! De rest van het geld heb ik voor nu even op mijn spaarrekening gezet. Het zorgt ervoor dat ik iets meer lucht heb. Mijn zoon heeft nieuwe spullen nodig voor zijn kamer, dus daar gaan we binnenkort voor kijken. Eigenlijk heeft de prijs ervoor gezorgd dat mijn zoon en ik ook een Opkikker hebben gekregen.”