Jesse zamelde 60.000 mobieltjes in voor Stichting Opkikker

Actueel-Acties

Jesse zet zich al meer dan tien jaar in als ambassadeur van Stichting Opkikker. En in al die jaren heeft hij al meer dan 60.000 mobieltjes voor de stichting ingezameld.

In 2011 had Jesse zijn eigen Opkikkerdag. Sindsdien zet hij zich in voor Stichting Opkikker. Wat begon met een actie om 500 mobieltjes in te zamelen, liep al snel hoger op. Al heel snel werd dat doel opgehoogd, met als doel nu om 100.000 mobieltjes te verzamelen! Jesse werkt hiervoor ook veel samen met bedrijven die hem dozen vol mobieltjes toesturen: “soms zitten er wel 800 mobieltjes in één doos!”

Normaal gesproken regelt Jesse dat Eeko, de organisatie die de mobieltjes verwerkt, de mobieltjes bij Jesse ophaalt. Maar tijdens de Ambassadeursdagen nam hij toch een doos mobieltjes mee om in te leveren. Hij leverde namelijk zijn 60.000e mobieltje in. En ondanks dat hij nog even doorgaat om nóg meer mobieltjes in te zamelen, vinden wij het ook belangrijk om even bij deze mijlpaal stil te staan! Want wat een hoop mobieltjes zijn er dankzij hem ingeleverd. Daar kunnen héél veel gezinnen een mooie Opkikkerdag beleven. Bedankt voor je inzet, Jesse!

Wil jij ook mobieltjes inzamelen voor Stichting Opkikker? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.