Mats (8) en zijn vader reden bijna 150 km voor Stichting Opkikker

Actueel-Acties-Ambassadeurschap

Afgelopen dinsdag was het zover: Mats (8) en zijn vader arriveerden bij ons kantoor in Almere na een fietstocht van bijna 150 kilometer! Al dansend en zingend werden zij door ons onthaald op het parkeerterrein, waarna we snel naar binnen gingen om de taart aan te snijden en kinderchampagne te drinken. Want, deze fantastische prestatie moest natuurlijk gevierd worden!

Nadat Mats de taart had aangesneden, was het tijd voor hét moment. De overhandiging van de cheque. Want ze fietsten niet zomaar van hun huis in Stampersgat naar Almere. Nee, dit deden ze om geld op te halen voor meer Opkikkerdagen in de toekomst! Mats had duidelijk een doel voor ogen. Hij hoopte € 1000,- op te halen met hun fietstocht. Een ambitieuze doelstelling, maar wel één die ze ruimschoots gehaald hebben. Sterker nog, het bedrag is zelfs keer vijf gegaan! Op de cheque schreef Mats het bedrag dat ze hadden opgehaald: €5308,72!!!

Niet alleen Mats en Ivo waren al die tijd druk met deze actie, maar ook mama Catharina en zus Isa werden er bij betrokken. Want bij echte wielrenners, hoort natuurlijk ook een volgauto! En dat is precies waar Catharina en Isa te vinden waren. We zijn dan ook het hele gezin enorm dankbaar voor hun inzet voor Stichting Opkikker.

 

De media kreeg ook lucht van deze fantastische actie. Zo is de actie van Mats onder andere te zien op Omroep Flevoland, Editie NL en te horen op NPO 3FM!

Menu