Opkikkerdag 8 november

Actueel-Opkikkerdagen

Vrijdag 8 november 2019 was er weer een Super Opkikkerdag! 56 gezinnen kwamen naar de Eemhof om hun eigen opkikker dag te krijgen. Een dag dat voor de gezinnen met een langdurig ziek kind ontspanning geeft zodat ze alle ellende even kunnen vergeten. Het bedrijf Alliander was er voor de 14e keer bij met veel leuke vrijwilligers! De hele week had het gerend en toevallig bleef het op vrijdag droog, met een zonnetje. Hoe fijn! De activiteiten waren weer spectaculair.
Een paar gezinnen mochten in een helikopter vliegen en andere hadden de mogelijkheid om in een race auto te zitten. Niets was te gek. We hebben veel reacties gehad van gezinnen. We delen ze graag met jullie!

“We hebben een super fantastische opkikker dag gehad. De voorpret begon al een paar dagen van te voren: wat gaan we doen? Na het bijzondere ontvangst (met dierenapplaus) onze ontmoeting met onze gezinsbegeleider Kasia. Wat een fijne vrouw (!) en bijzonder dat jullie allen als vrijwilligers, deze dag extra speciaal maken. Alle activiteiten waren allen even spectaculair. We hebben van begin tot eind genoten. Ontzettend bedankt voor deze enorm bijzondere ervaring. We zullen deze herinnering koesteren en nog lang nagenieten. Bedankt!”

– Familie Nonkens

 

“Wij vonden het super! Wat ontzettend hartverwarmend dat zoveel mensen zich inzetten om deze bijzondere dag mogelijk te maken. Wij zijn door onze begeleider complet ontzorgd, we hoefden zelf nergens over na te denken. Zelfs voor de leuke foto’s hoefden we zelf niet te zorgen. Ook het motto ‘niets hoeft, alles mag’ was erg fijn. Alles is top geregeld. We hoefden nergens te wachten, als onze dochter te moe was om te lopen werden we opgehaald en had iedereen de volle aandacht voor ons. En de activiteiten waren allemaal super! Kortom, een super leuke dag mogelijk gemaakt door lieve, mooie mensen. Dank jullie wel.”

– Familie De Ridder

Menu