Opkikkerdag met een midweek

Blog

Vorige week deden we het een beetje anders dan anders. We organiseerden voor 44 gezinnen met een ziek kind een Opkikkerdag op Center Parcs de Eemhof. Zij genoten woensdag óf donderdag van hun persoonlijke Opkikkerdag vol verrassingen. Maar daar bleef het niet bij; de rest van de midweek verbleven ze in een huisje op het park en waren ze er met het gezin even helemaal uit!

 

Of dit midweekje een succes was? Wat betreft de gezinnen wel! We kregen ontzettend leuke reacties. We zullen er één met jullie delen!

 

Lieve allemaal ,

Ten eerste wat een geweldig mooie stichting zijn jullie. We hebben het geluk gehad te mogen genieten van een heerlijke midweek en met klap op de vuurpijl de fantastische opkikkerdag . Onze kinderen ( en wij) hebben zo intens genoten van alles ! En ineens besefte ik dat dit de eerste keer was in 4 jaar tijd dat we echt als gezin samen geweest zijn een hele dag.. en mede dankzij de ondersteuning van de vrijwilliger en jullie super gave en leuke georganiseerde activiteiten konden we allemaal even onze zorgen vergeten en genieten van elkaar en wij als ouders van die onbetaalbare lach op die mooie snoetjes ♥️..  wij zijn jullie alle dankbaar voor deze mooie herinnering als gezin samen en hopen dat jullie na ons nog heeel veel gezinnen net zo gelukkig mogen maken als jullie bij ons gedaan hebben !

Bedankt voor alle goede zorgen en deze unieke kans!