Polonaise voor Opkikker

Actueel-Ambassadeurschap

Hou jij ook zo van de polonaise? Onze Opkikker wel! Hij gaat aanstaande zaterdag (22 juli) maar liefst drie uur lang de polonaise lopen. Daarmee hoopt hij zo veel mogelijk geld op te halen om nóg meer kinderen een leuke dag te bezorgen. 

Waar is dat feestje?

Op 22 juli, van 14:00 tot 17:00, is het feest. Drie uur lang gaat Ingo Sliphorst, het gezicht achter onze mascotte, de uitdaging aan. Dat doet hij in, naast en door het kantoor van Stichting Opkikker (Versterkerstraat 3C, Almere).

Hou jij van de polonaise en wil je graag met deze actie meedoen? Dat kan! Het maakt niet uit hoe lang je meeloopt; iedereen die deze actie sponsort, mag een stukje meelopen. Als je van plan bent om mee te doen, stuur dan even een mailtje naar info@opkikker.nl.

Waarom deze actie?

Als zoon van de oprichter van Stichting Opkikker (Ruud Sliphorst), is Ingo al van jongs af aan betrokken bij de stichting. Sinds hij 13 is, is hij onze zogenaamde “huiskikker”. Nu we midden in onze challenge-maand zitten (waarin onze ambassadeurs geld voor ons ophalen door een challenge uit te voeren), zag Ingo zijn kans schoon. Hij gaat de uitdaging aan door zo veel mogelijk stappen te willen zetten tijdens zijn 3 uur-durende polonaise.

Ingo zegt zelf over zijn actie: “Ik hoop op zoveel mogelijk deelnemers. Iedereen is welkom, onder de voorwaarde dat er een donatie wordt gedaan. Het wordt een gezellige middag. Er is taart en drinken, en iedereen mag deelnemen aan de polonaise. Of je nu lang of kort meedoet, dat maakt niet uit. Ikzelf ben drie uur lang in touw.” Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar info@opkikker.nl.

 

Kan je niet meedoen, maar wil je wel geld doneren? Dat kan hier!

Wil je meer weten over waarom Ingo deze actie aangaat? Lees zijn interview met de krant Almere Deze Week!