Samen Sterk in het Dolfinarium groot succes!

Actueel-Opkikkerdagen-Ambassadeurschap

We hebben ons jubileumjaar 2020 geopend met een mooi evenement: Opkikkerdag Samen Sterk in het Dolfinarium. 3 januari was het zover, 100 ambassadeursgezinnen kwamen samen met hun gastgezin naar het Dolfinarium. In totaal ontvingen wij dus 200 gezinnen. Zij kwamen binnen over de rode loper, waar ze werden ontvangen door minions, piraten , prinsessen, steltlopers enzovoort!

 

In de koepel hield Ruud Sliphorst een korte toespraak, daarna mocht iedereen zelf het park bezoeken. Het was een regenachtige dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werden poncho’s uitgedeeld en in de middaguren kon iedereen lekker warm binnen zitten voor de lunch. Tijdens de lunch waren er schminkers en stond er een leuke photobooth klaar. En niet te vergeten: om kwart voor 3 vond er een speciale Opkikker dolfijnenshow plaats in de koepel! Het was een groot spektakel. Er waren wel negen dolfijnen die kunstjes deden, ondertussen was er een indrukwekkende video met lichtshow.

Na de afsluitende speech van Ruud, werden de gezinnen gesplitst voor het uitzwaai moment. De ambassadeursgezinnen stonden klaar langs de rode loper met vrolijke Opkikker paraplu’s in hun hand. Zij zwaaiden hier hún gastgezinnen uit, die over de rode loper kwamen. Ritmo Percussion, de brassband, zorgde voor de vrolijke sfeer met hun opgewekte muziek tijdens het uitzwaaien. Langzaam aan vertrok iedereen weer huiswaarts na een gezellige dag vol opkikkermomenten.

 

Met dank aan: #Drostbooth , Vertier Entertainment, Fantasie Compagnie, Ritmo Percussion Brassband, Telesuper.nl. Bedrukken.nl en Wicky.

https://www.drostbooth.nl

https://www.vertier-entertainment.nl

https://www.plugify.nl/ritmopercussionbrassband

https://www.telesuper.nl

www.fantasiecompagnie.nl

https://www.bedrukken.nl

https://www.wicky.nl