Sponsor aan het woord: Vegro

Actueel-Bedrijf in actie

Vegro is al 35 jaar de zorgwinkel van Nederland. Inmiddels steunen ze al geruime tijd onze Opkikkerdagen. Dit doen ze door bijvoorbeeld al 10 jaar hulpmiddelen te leveren die nodig zijn voor de gezinnen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een hoog-laagbed of een rolstoel. Dit doen ze allemaal vrijblijvend en daar zijn wij ze natuurlijk ontzettend dankbaar voor. We zouden bijna kunnen zeggen dat Vegro een uniek onderdeel is geworden van onze Opkikkerdagen.

 

Tegenwoordig dragen ze elk jaar weer een steentje bij aan onze Opkikkerdagen. Wat ze het allermooist vinden? De verhalen die je achteraf steeds weer hoort van de Opkikkerdagen. Vegro beseft door deze verhalen waarvoor ze het allemaal doen en dat maakt ze trots.

 

De missie en visie van Vegro komen veel overeen met de missie en visie van Stichting Opkikker. Vegro is namelijk al 35 jaar de zorgwinkel van Nederland. Aangezien we beiden ons inzetten voor het ontzorgen van verschillende gezinnen die dat nodig hebben, is het geen toeval dat we een sterke connectie met elkaar voelen. Zo benadrukken ze het volgende:

 

“Stichting Opkikker organiseert geweldige dagen voor gezinnen met een ziek kind. Deze Opkikkerdagen worden georganiseerd om een positieve bijdrage te leveren en het verschil te maken voor deze gezinnen. Om een ziek kind nog onbezorgd plezier te kunnen geven. Bij Vegro denken wij vanuit mogelijkheden en dragen we graag bij aan deze mooie initiatieven. De hulpmiddelen voor de Opkikkerdagen worden dan ook altijd met zorg geselecteerd. De enthousiaste chauffeurs van Vegro weten dat zij een mooie bijdrage leveren door de hulpmiddelen te bezorgen.”

 

Wij zijn superblij met de bijdrage van Vegro en hopen dat ze ons nog vele Opkikkerdagen zullen steunen.