Springen voor Stichting Opkikker

Actueel-Ambassadeurschap

Zou jij uit een luchtballon durven skydiven? Niels en Bas wel! Alles om aandacht te vragen en geld op te halen voor Stichting Opkikker. Deze stoere actie vond voor de zomervakantie, op 23 juni, plaats. Intussen is de opbrengst bij ons bekend; ruim €3300,-!

10 luchtballonen en 60+ skydivers

Niels en Bas hebben waren niet de enigen die de sprong uit een luchtballon hebben gewaagd. In samenwerking met Skydive Hilversum werden in totaal 10 ballonnen opgelaten. En ruim 60 skydivers zijn in totaal uit een ballon gesprongen. Dit deden zij om geld op te halen en aandacht te vragen voor Stichting Opkikker.

Geld verdienen door samenwerken

Geld werd op een aantal verschillende manieren opgehaald. Zo konden verschillende bedrijven tegen betaling hun logo op het pak van Niels en Bas laten drukken. Daarnaast moesten de skydivers een kaartje kopen om mee te doen aan de actie. Wilde je wel de lucht in, maar niet uit de ballon springen? Ook dan kon je mee! De organisatie verkocht tickets voor een plek in één van de 10 luchtballonnen. Dat deden in totaal 140 mensen. In totaal leverde dat het mooie bedrag van €3308,70 op. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

 

Wil je meer weten over de actie? Of wil je de spectaculaire beelden zien die gemaakt zijn tijdens hun sprong uit de luchtballon? Kijk dan het filmpje van Niels en Bas!