Stage relatiebeheer evenementen

Zoek jij een stage waarbij jij onderdeel wordt van het evenemententeam en meehelpt om een evenement van A tot Z neer te zetten? Perfecte voorbereiding maakt onze Opkikkerdagen een succes. Wij zoeken een regelaar, iemand die alles voor elkaar krijgt. In stressvolle situaties ben jij de coole kikker. Maak jij van onze evenementen een feestje?

Stichting Opkikker

Wij zetten ons, dag in dag uit, in voor gezinnen met een ziek kind. Ons doel is om deze gezinnen weer kracht te geven. Kracht die zij op dat moment goed kunnen gebruiken, omdat die er soms gewoon simpelweg niet (meer) is. Het zieke kind, ouders, broers en zussen, we zijn er voor hen allemaal. We nemen ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin wij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren. 

Afdeling Evenementen

De afdeling Evenementen zet één of meerdere keren per maand deze Opkikkerwereld neer. Een evenement voor tien tot zestig gezinnen, met talloze belevingen en verrassingen. Van een brandje blussen met het brandweerkorps tot aan een helikoptervlucht; team evenementen zorgt dat overal aan is gedacht! De gezinnen weten tijdens hun Opkikkerdag werkelijk niet waar ze moeten kijken. Hiervoor heeft het team nauw contact met allerlei relaties, leveranciers en vrijwilligers.

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)? 

Je ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden van team evenementen. Samen met de medewerkers relatiebeheer zorg je ervoor dat de evenementen er staan en goed georganiseerd worden. Daar komt veel bij kijken. Onder andere; het bijhouden van administratie en contact houden met (nieuwe) relaties en vrijwilligers. Je doet bestellingen voor op het secretariaat, maar ook voor de Opkikkerdagen en zorgt ervoor dat gezinnen en relaties voorzien zijn. Tijdens evenementen ondersteun je de opbouw en de nazorg van evenementen, maar heb je van te voren ook al draaiboeken gemaakt, zodat iedereen weet wat er moet gebeuren.

Dit bieden wij:

Wij bieden jou de kans om grote evenementen te organiseren en daarbij kan je ook nog eens heel veel betekenen voor deze gezinnen. Je komt terecht op een afwisselende stageplek, wat betekent dat elke dag anders kan zijn. Op ons kantoor werken leuke collega’s waar je veel van kan leren en door de open informele sfeer zal jij je snel op je gemak voelen. Stichting Opkikker betaalt haar stagiairs een kleine stagevergoeding. Van deze stageplek krijg je vooral veel voldoening.

Dit zoeken wij:

Iemand die ondanks veranderingen, spanning en druk toch blijft presteren. Je bent ijverig en hebt een hoog plichtsbesef. Daarom kun jij je taken zo goed en zorgvuldig uitvoeren. Verder ben je administratief vaardig, dus je kent het Office pakket en je kan je goed uitdrukken via email en telefoon. Je werkt goed samen met het team en problemen zie jij niet obstakels maar als uitdagingen.

Interesse?

Wil je na het lezen van dit profiel een gesprek over een mogelijke stageplek stuur dan je CV en een motivatie naar Adinda van der Zon (adindavanderzon@opkikker.nl) of bel 036-5386660, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.