Stage relatiebeheer evenementen

Vacatures Opkikker-Stagiaires

Zoek jij een stage waarbij jij onderdeel wordt van het evenemententeam en ons meehelpt om een evenement van A tot Z neer te zetten? Perfecte voorbereiding maakt onze Opkikkerdagen een succes. Wij zoeken een regelaar, iemand die alles voor elkaar krijgt. In stressvolle situaties ben jij de coole kikker. Maak jij van onze evenementen een feestje? Het gehele jaar door hebben wij een stageplek beschikbaar!

Stichting Opkikker

Iedere dag horen meerdere gezinnen in Nederland dat zij een ziek kind hebben. En dan bedoelen we geen griepje, nee kanker, taaislijmziekte, reuma of diabetes bijvoorbeeld. Ziektes die een blijvende invloed hebben op zo’n gezin. Iedere dag weer doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk van deze gezinnen te helpen. Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ziek kind, zodat zij hun zorgen en onzekerheden even kunnen vergeten. Maar misschien nog wel belangrijker: deze ervaring maakt ze sterker en geeft ze weer kracht voor de toekomst.

Afdeling evenementen

Het team Evenementen zet één of meerdere keren per maand een evenement neer voor twintig tot zestig gezinnen, met talloze belevingen en verrassingen. Van een brandje blussen met een echte brandweerman tot een bezoek aan ons kasteel in een sprookjeskoets of een helikoptervlucht; De afdeling Evenementen zorgt dat overal aan is gedacht en dat alles is geregeld. De gezinnen weten tijdens hun Opkikkerdag werkelijk niet waar ze moeten kijken. Hiervoor heeft de afdeling nauw contact met allerlei relaties, leveranciers en vrijwilligers.

Wat jij gaat doen als stagiair(e)?

Je ondersteunt het team Evenementen bij de dagelijkse werkzaamheden. Samen met je collega’s relatiebeheer zorg je ervoor dat de evenementen er staan en goed georganiseerd worden. Van het maken van draaiboeken tot het versturen van de foto’s naar alle gezinnen. Daar komt veel bij kijken. Je werkt onder andere mee aan het organiseren van onze Opkikkerdagen en vele andere evenementen.

Wij zoeken..

Iemand die ondanks veranderingen, spanning en druk toch goed blijft presteren. Je bent ijverig en hebt een groot plichtsbesef. Daarom kun jij je taken goed en zorgvuldig uitvoeren. Verder ben je administratief vaardig, dus je kent het Office pakket en je kan je goed uitdrukken zowel via email als over de telefoon. Je werkt goed samen en problemen zie jij niet als obstakels maar als uitdagingen. Natuurlijk doe je een relevante MBO/HBO opleiding. Het betreft een meeloopstage voor 3 tot 5 dagen in de week. Een afstudeeropdracht is bespreekbaar, maar alleen in combinatie met een meeloopstage.

Wij bieden..

De kans om grote evenementen te organiseren en daarbij kun je ook nog eens heel veel betekenen voor gezinnen met een ziek kind. Je komt terecht op een afwisselende stageplek, waar geen dag hetzelfde is. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Linda, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.