Opkikker Chocoladeletters

Al 27 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij met je bedrijf in actie komen voor Opkikker? Geweldig! Op deze pagina vind je meer informatie over onze overheerlijke Opkikker chocoladeletters die jullie kunnen kopen.

Koop Opkikker chocoladeletters voor jouw bedrijf

Als je eenmaal de Opkikker chocoladeletters hebt geproefd, dan wil je nooit meer anders! De chocoladeletters zijn namelijk handgemaakt van overheerlijke Callebaut melkchocolade door onze samenwerkingspartner Chocolate Lovers. De letters kosten €10,- per stuk en de opbrengst hiervan gaat regelrecht naar de Opkikkerdagen die wij organiseren voor gezinnen met een ziek kind. Daarnaast wordt er eenmalig €7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Als bedrijf kunnen jullie zelf kiezen welke letter jullie willen uitdelen én indien gewenst kan jullie bedrijfslogo zelfs worden toegevoegd! Bestellen kan tot uiterlijk 4 november, om er zeker van te zijn dat jullie de letters op tijd in huis hebben!

  • Gemaakt van de échte Callebaut melkchocolade
  • €10,- per stuk
  • In grote aantallen mogelijk
  • Bedrijfslogo kan op de chocoladeletter worden toegevoegd
  • Letter kan door jullie worden gekozen
  • Handgemaakt door onze partner Chocolate Lovers.

Niet alleen maak je je collega’s héél erg blij met deze originele Callebaut chocolade, maar je steunt hiermee ook nog eens het goede doel! Ben jij al om? Vul dan onderstaand formulier in om jullie bestelling te plaatsen.

Voor vragen, neem contact op met onze chocolade koningin Lotte Drieman (lotte@opkikker.nl).

Bestellen Opkikker chocoladeletters

Afleveradres
Alle chocoladeletters zijn gemaakt van melkchocolade
Let op: slechts 1 letter mogelijk
Jullie bedrijfslogo kan gedrukt worden op een plaatje van witte chocolade. Indien jullie dit wensen, kan het logo hieronder worden geüpload.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, eps, Max. bestandsgrootte: 256 MB.