Stichting Opkikker gaat door met realiseren Opkikkermomenten

Actueel-Opkikkerdagen

Op 2 mei werd er per limousine (eindelijk) weer een prinses over de dijk richting de Eemhof gereden voor een bezoekje aan het paleis. Prinsessenjurk aan, kroon op en een brede lach op haar prachtige gezichtje. Anna had een Opkikkermoment.

 

Gedurende de maand mei vinden deze verwen momenten op kleine schaal plaats. Gezinnen die eigenlijk een opkikkerdag zouden krijgen worden, volledig Corona proof, getrakteerd op een Opkikker. We onderzoeken op deze manier wat ervoor ons mogelijk is binnen de richtlijnen van het RIVM. Een ritje in een limousine, een fotoshoot op afstand, zingen met Dirk Scheele via een video verbinding. We vinden steeds meer mogelijkheden om toch gezinnen op te kikkeren. Als kers op de taart wordt natuurlijk ook gezorgd voor een heerlijk ontbijt, een lunch of High tea en een kadootje.

 

Vanaf juni gaat de Eemhof gedeeltelijk open, dat biedt weer nieuwe mogelijkheden waar we druk mee bezig zijn en waar we jullie graag meer over vertellen zodra dat kan. Ondertussen wordt er in ieder geval vast druk geschuurd en geverfd in Opkikkerland twee om te zorgen dat alles er in ieder geval weer picobello uitziet als we daar weer gezinnen mogen ontvangen.

Menu