Thea wint de hoofdprijs van de Opkikker loterij

Actueel

Afgelopen week was de trekking van onze enige echte Opkikker loterij. Alle deelnemers maakten met hun lot(en) kans op vele mooie prijzen! De hoofdprijs van deze loterij was niets minder dan een weekend Disneyland Parijs ter waarde van 1000 euro. Deze prijs werd gewonnen door Thea. We belden haar op om haar met deze fantastische prijs te feliciteren. 

 

Thea kon haar ogen niet geloven toen ze de e-mail kreeg dat ze de hoofdprijs had gewonnen: “Dit kan niet, dit kan niet!”, riep ze hardop. Ze dacht zelfs even dat het wel een neppe e-mail moest zijn, tót Stichting Opkikker contact met haar opnam. “Ik was op dat moment alleen, dus kon mijn enthousiasme nog met niemand delen. Ik stuurde mijn man – die op dat moment als chauffeur aan het werk was – meteen een berichtje dat ik een verrassing voor hem zou hebben zodra hij thuis kwam.”

 

Thea is op haar 65-jarige leeftijd nog nooit eerder naar Disneyland Parijs geweest, en dat terwijl het haar ontzettend leuk lijkt. “Ik ben echt gek op sprookjes en dat hele gebeuren. Maar vroeger hadden wij daar echt het geld niet voor. Mijn man was buitenland chauffeur en de hele week van huis, terwijl ik thuis was met onze drie kinderen. We gingen op vakantie met de caravan en dat was het dan. Ik had dan ook nooit verwacht dat ik er ooit nog zou komen!”

 

Met wie Thea naar Disneyland gaat? Daar hoeft ze geen moment over te twijfelen: “Met mijn man! Dat zou ik echt heel graag willen. Alleen al om daar lekker rond te lopen en alles te bekijken. En Parijs, daar zijn we ook nog nooit geweest. Terwijl de Eifeltoren toch iets is wat je een keer gezien moet hebben!”

 

Thea had bij het kopen van haar lot eigenlijk geen idee van de prijzen en deed vooral mee voor het goede doel. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik tot vandaag nooit meer aan de loterij had gedacht. Toen ik een lootje gekocht van Timo – het neefje van mijn schoonzoon – dacht ik alleen maar: natuurlijk koop ik een lootje voor het goede doel! Toen ik een e-mail kreeg dat ik een prijs had gewonnen, dacht ik meteen in paniek: waar heb ik mijn lot eigenlijk liggen?”

Menu