Valentijn actie groot succes

Actueel-Ambassadeurschap

14 februari was het Valentijnsdag, wat ons betreft dé dag dat wij onze ambassadeurs laten weten dat zij een hele grote plek in ons hart innemen. De Valentijnskaarten die wij versturen zijn inmiddels dan ook een traditie binnen de stichting. Maar dit jaar besloten we groter uit te pakken. Honderden vrijwilligers stapten in een auto vol pakketten, welke zij langs gingen brengen bij ál onze ambassadeurs. Van Maastricht tot aan Groningen, overal reed wel een Opkikker vrijwilliger!

 

Zodra de ambassadeur de doos openden, vloog er een Opkikker hart uit de doos. Verder zat er een chocoladepakket van Chocolat Lovers in, waarmee ze hun eigen chocolade hart konden versieren. En niet onbelangrijk: een kaart met daarin een QR code. Met het scannen van deze code, kregen ze een video te zien. Een video waarin hééél veel andere ambassadeurs een boodschap hadden achtergelaten.

 

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dus bekijk de video van Valentijnsdag 2022!

Nadat we het héle land hadden doorgereden met onze Valentijn verrassingspakketten, kleurde ons kantoor nog steeds aardig rood van alle ballonnen. Dus besloten we de overgebleven ballonnen te doneren aan het Flevoziekenhuis, de Kinderkliniek en het AMC. Op deze manier konden we nóg meer kinderen verrassen met Valentijn, die het goed konden gebruiken!

 

Wij kijken met heel veel plezier terug op deze succesvolle Valentijnsactie! Daarnaast willen wij via deze weg graag SmartRoute bedanken voor hun hulp bij het maken van de bijna 350 routes! Op deze manier konden wij heel efficiënt onze 2500 ambassadeursgezinnen bezoeken en verrassen!

Menu