Verlichtingpaleis doneert mooi bedrag aan Stichting Opkikker

Actueel-Acties-Bedrijf in actie

Verlichtingpaleis is één van de grootste internetwinkels gespecialiseerd in prikkabels. Ieder jaar kiezen zij een goed doel uit voor hun ‘beoordelingsactie’. Na 2 jaar ‘Stichting Vrienden van Siem’ te hebben geholpen met donaties voor de kankerafdeling van het Sofia Kinderziekenhuis wilden zij graag een nieuw doel steunen. Alex Maartense: “Het was niet moeilijk om een nieuw doel te vinden. Wij vinden het belangrijk dat gezinnen met een ziek kindje een dag mogen beleven waarin zij helemaal worden ontzorgd. Dat verdienen zij! Daarom hebben we dit jaar gekozen voor Stichting Opkikker.”

 

De actie
Klanten kregen na hun aankoop de vraag of zij een beoordeling achter wilden laten. Voor iedere beoordeling doneert Verlichtingspaleis € 2,- aan Stichting Opkikker. In totaal heeft Verlichtingspaleis € 434,- opgehaald! We zijn uiteraard ontzettend blij met deze schenking!

 

Over Verlichtingspaleis
Verlichtingpaleis bestaat al sinds 2012 en is specialist in prikkabel feestverlichting. In de webwinkel worden diverse producten aangeboden, zoals prikkabels, led lampen, lampionnen en zelfs echte kermislampen. Verlichtingpaleis levert naast particuliere klanten ook aan zakelijke klanten. Enkele (bekende) voorbeelden zijn: Talpa, Amsterdams filmfestival, Nederlands Danstheater en voor programma’s zoals de TV-Kantine.