Vrijwilliger beauty

Vrijwilligers

Ben jij visagiste, werk jij in een schoonheidssalon of kun jij heerlijke massages geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Opkikkerdagen zijn wij namelijk regelmatig op zoek naar vrijwilligers die onze Opkikker beautysalon willen bestieren.

Over onze Opkikkerdagen

Onze Opkikkerdagen vinden vrijwel altijd plaats op Center Parcs de Eemhof. Mede omdat wij hier onze eigen ruimtes hebben – ook wel onze Opkikkerlanden genoemd – waar we de beleving van de activiteiten kunnen optimaliseren. Tijdens een Opkikkerdag komen er 20 tot 55 gezinnen met een ziek gezinslid naar de Eemhof toe, om met het gezin te genieten van een dag zonder zorgen. Wij hebben voor ieder gezin een op maat gemaakt programma gemaakt, die helemaal gebaseerd is op de wensen en interesses van alle gezinsleden. Wij nemen ze deze dag mee naar onze Opkikkerwereld, een wereld waar alles mogelijk is en de ziekte even niét de hoofdrol speelt.

Opkikker beautysalon

In onze Opkikkerwereld – op Center Parcs de Eemhof – hebben wij ook onze eigen beautysalon. Een plek waar de gezinnen echt even tot rust kunnen komen en alle faciliteiten aanwezig zijn om een fijne gezichtsbehandeling, massage of (gellak) manicure te geven óf de mooiste make-up aan te brengen!

Wanneer

Onze Opkikkerdagen vinden het hele jaar door plaats. Meestal op een zaterdag, maar af en toe ook doordeweeks. We begrijpen dat jij niet altijd kan helpen. Daarom ontvang je van ons de data van de Opkikkerdagen waarvoor wij nog beauty vrijwilligers zoeken, zodat jij kunt aangeven welke dagen jij beschikbaar bent!

Interesse?

Lijkt het jou ontzettend leuk om vrijwilliger te worden bij Stichting Opkikker? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.