Vrijwilliger Gamemaster

Vrijwilligers

Zijn jouw handen nog net niet vergroeid aan jouw Playstation controller, geeft het jou echt een kick om in een F1 simulator te racen en vind je de ontwikkelingen in virtual reality games ook zo ontzettend gaaf? Dan hebben we nu de perfecte vrijwilligers functie voor jou! Tijdens onze Opkikkerdagen zijn wij namelijk op zoek naar gamemasters die de gezinnen begeleiden tijdens het spelen van de VR games of tijdens het racen in onze spiksplinternieuwe F1 simulator! Dé kans om jouw passie te combineren met ontzettend leuk vrijwilligerswerk! 

Over onze Opkikkerdagen

Onze Opkikkerdagen vinden vrijwel altijd plaats op Center Parcs de Eemhof. Mede omdat wij hier onze eigen ruimtes hebben – ook wel onze Opkikkerlanden genoemd – waar we de beleving van de activiteiten kunnen optimaliseren. Tijdens een Opkikkerdag komen er 20 tot 55 gezinnen met een ziek gezinslid naar de Eemhof toe, om met het gezin te genieten van een dag zonder zorgen. Wij hebben voor ieder gezin een op maat gemaakt programma gemaakt, die helemaal gebaseerd is op de wensen en interesses van alle gezinsleden. Wij nemen ze deze dag mee naar onze Opkikkerwereld, een wereld waar alles mogelijk is en de ziekte even niét de hoofdrol speelt.

F1 experience & VR gaming

In onze Opkikkerwereld – op Center Parcs de Eemhof – hebben wij ook onze eigen F1 experience. Hier kunnen gezinnen plaatsnemen in onze F1 racesimulator, waarin ze kunnen racen op alle racecircuits over de hele wereld! Daarnaast hebben we iedere Opkikkerdag een ruimte waar gezinsleden met of tegen elkaar een VR-game kunnen spelen.

Als gamemaster kan je op één van bovenstaande activiteiten worden ingedeeld en is het jouw taak de activiteit in goede banen leiden!

Vereisten

Om je aan te melden als gamemaster is het belangrijk dat je over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Passie voor de game industrie en deze deel je maar als te graag met anderen!
  • Technisch aangelegd; je bent zelf in staat een (simpele) storing op te lossen.
  • Communicatief vaardig; je hebt geen moeite de spelinstructies uit te leggen en het gesprek aan te gaan met de gezinnen.

Wanneer

Onze Opkikkerdagen vinden het hele jaar door plaats. Op zaterdagen, maar ook doordeweeks! We begrijpen dat jij niet altijd kan helpen. Daarom ontvang je van ons de data van de Opkikkerdagen waarvoor wij nog gamemasters zoeken, zodat jij kunt aangeven welke dagen jij beschikbaar bent!

Trainingsavond

Alle gamemasters die zich hebben aangemeld worden uitgenodigd voor een trainingsavond. De beschikbare data zullen na de aanmelding met je worden gedeeld.

Interesse?

Lijkt het jou ontzettend leuk om vrijwillig gamemaster te worden bij Stichting Opkikker? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.