Wandelen voor Stichting Opkikker

Actueel-Bedrijf in actie

Zaterdag 14 mei heeft de Nijkerkse brandweer een enorm mooi geldbedrag opgehaald voor Stichting Opkikker. Dit hebben zij gedaan door de Veluwe Wandeltocht te lopen mét complete uitrusting. Dat betekent dat het korps vijf kilometer heeft gelopen met hun uitrukpak aan, ademluchtflessen om en helm op. En dat in de volle zon. Wat een geweldige prestatie! Wij zijn er enorm van onder de indruk!

De ludieke actie zorgde voor heel veel enthousiast publiek langs de weg dat het korps toejuichte. Een extra motivatie! Het was geen gemakkelijke opgave, maar alle brandweerlieden hebben de 5 kilometer gehaald. Na even uit te hebben gerust, werd er bekendgemaakt dat er bijna 900 euro was opgehaald voor Stichting Opkikker. Dit bedrag is uiteindelijk opgelopen tot 1.270 euro! Wat een prachtig resultaat! Afgelopen zaterdag heeft Ruud tijdens de Opkikkerdag de cheque in ontvangst mogen nemen, waar brandweer Nijkerk aanwezig was om te helpen.

 

Brandweer Nijkerk helpt mee gezinnen een mooie Opkikkerdag te bezorgen. Niet allen door deze bijzondere actie, maar zij helpen ook regelmatig tijdens de Opkikkerdagen zelf. Wij willen het korps daarom enorm bedanken voor hun inzet!

Menu