Vrijwilligerswerk

Het werk van onze stichting wordt, gelukkig, gesteund door honderden vrijwilligers. Zonder hen kunnen wij nooit zoveel gezinnen een Opkikkerdag aanbieden! Jaarlijks sturen wij meer dan 85.000 uur aan vrijwilligerswerk aan en bieden daarmee een platform voor mensen die goed willen doen. Samen vormen we een keten van kracht! 

 

Openstaande vacatures

Zou jij je ook graag willen inzetten als vrijwilliger voor Stichting Opkikker?  Bekijk dan onze openstaande vacatures! 

Blok-1
Receptionist(e)

Als receptionist(e) ben je werkzaam op het secretariaat van Stichting Opkikker en ben je letterlijk en figuurlijk het gezicht van de stichting. Je fungeert als gastvrouw voor onze gasten, neemt de telefoon aan en voert adminstratieve werkzaamheden uit. 

Blok-2
Relatievrijwilliger

Heb je een coole boot, kun je een leuke workshop geven, ben je visagist, DJ of fotograaf of kun jij op enige andere wijze bijdragen aan de Opkikkerdagen? Word dan relatievrijwilliger en zet de gezinnen in het zonnetje tijdens jouw activiteit! Dit kan eenmalig of structureel. 

Blok-3
Collectant

Om zoveel mogelijk gezinnen kracht te kunnen geven, hebben wij geld nodig. Zonder geld, geen Opkikkerdagen. Door het hele land worden er daarom collectes georganiseerd. Wil jij hiermee helpen of wil je zelf een collecte opzetten? Wij komen graag met je in contact! 

Vrijwilliger Casper aan het woord

Samen vormen we een langdurige keten van kracht. Ook Casper is hier onderdeel van en steekt keer op keer zijn handen uit de mouwen voor deze gezinnen. En hoe! Na jarenlang Chef-kok geweest te zijn van het Sterrenteam van Defensie, kookt hij nu alleen nog maar thuis én met de gezinnen tijdens de Opkikkerdagen. Hij vertelt zijn verhaal.