Wintereditie Geef en Neem weekend in Duinrell groot succes!

Actueel

Afgelopen weekend was het tijd voor de wintereditie van het Geef en Neem weekend in Duinrell. Hierbij sponsorde Duinrell honderd huisjes voor het weekend van 27 t/m 29 januari, die wij mochten verhuren. Gezinnen genoten van een weekendje weg en sponsorden hiermee gelijk Stichting Opkikker. In totaal hebben deze gezinnen €23.500 opgehaald. Daarmee organiseren wij aankomend weekend voor 70 gezinnen Samen Sterk in Duinrell!

 

Op vrijdag was het dan zo ver: alle gezinnen konden vanaf dat moment konden genieten van een welverdiend weekendje weg. Er was van alles te beleven tijdens deze dagen. Natuurlijk konden de gasten tijdens hun verblijf zwemmen in het Tikibad en lekker uitwaaien aan het strand. Daarnaast waren er, speciaal voor onze gasten, vier attracties geopend, zoals de achtbaan en het reuzenrad. En er waren speciale Opkikker-activiteiten; gezinnen reden een rondje in sportauto’s en limousines, kinderen werden geschminkt en er was een poffertjeskraam. Op zaterdagavond konden de gezinnen toffe prijzen winnen bij de bingo. Het was één groot feest met iedereen die aanwezig was!

 

Volgend weekend, van 3 t/m 5 februari, staat Duinrell opnieuw in het teken van Stichting Opkikker. Dan organiseren we, van het opgehaalde geld, een Samen Sterk weekend. 35 ambassadeursgezinnen mogen elk één ander gezin meenemen om samen een weekend te genieten. Ook voor hen worden leuke activiteiten en een feestavond georganiseerd.

 

Wij hebben in ieder geval heel erg van afgelopen weekend genoten, en hopelijk jullie ook! Wil je de foto’s van afgelopen weekend bekijken? Je vindt ze hier: