Cartridges inzamelen

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Lees hier hoe jouw lege cartridges geld opleveren voor Stichting Opkikker.

Lege cartridges inzamelen voor Stichting Opkikker

Wat fijn dat je lege cartridges wil inzamelen voor Stichting Opkikker! De cartridges worden gerecycled door partnerorganisatie Eeko en voor elke cartridge krijgen wij een vergoeding. Wil je als bedrijf cartridges voor ons verzamelen? Op deze pagina leggen we uit hoe je dat kan doen.

Thuis lege cartridges inzamelen

Als je lege cartridges van thuis voor ons wilt verzamelen, dan kan dat ook. Wel willen we je vragen of je deze wilt inleveren bij een inzamelpunt van Eeko. Dan voorkomen we dat onze vrijwillige mobieltjesteller Kris helemaal onder de inkt komt te zitten. Let op: lever je de cartridges in bij een inzamelpunt van Eeko en wil je dat de opbrengst ervan naar Stichting Opkikker gaat? Doe de cartridges dan samen in één tas en schrijf ‘Stichting Opkikker’ op de tas. Zo weet Eeko dat de opbrengst van de cartridges naar Stichting Opkikker mag gaan.