Cartridges inzamelen

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze cartridge inzamelactie voor bedrijven. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Help mee (met je bedrijf)

Help met jouw bedrijf mee om oude cartridges in te zamelen voor Opkikker! Ze worden goed gerecycled door Eeko én wij ontvangen voor elke cartridge een vergoeding! Help je mee? Vraag daarom via onderstaand formulier een inzameldoos aan voor jouw bedrijf. Wanneer de doos vol is, is een belletje genoeg en wordt de volle doos opgehaald door Eeko om te recyclen en ontvangen jullie weer een lege doos.

Vraag een inzamelbox aan

Wil jij particulier cartridges verzamelen? Dat kan ook! Zoek hier een inzamelpunt bij jou in de buurt. Zet op de verpakking duidelijk dat het voor Stichting Opkikker is, zodat ze dit bij Eeko goed kunnen verwerken!

0

ingezamelde cartridges in 2021

Menu