Geef & Neem weekend

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over ons Geef en Neem het Ervan weekend. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Geef & Neem weekend

Alle cottages van ons Geef & Neem weekend zijn in recordtijd volgeboekt! We willen alle boekers – zeker in deze onzekere tijd – bedanken voor hun vertrouwen. We verzekeren jullie dat wij er alles aan zullen doen om er een onvergetelijk weekend van te maken! 

Geniet van een weekendje weg met familie of vrienden en steun tegelijkertijd Stichting Opkikker! Ieder jaar kun je tijdens het Geef & Neem weekend een cottage boeken op Center Parcs  de Eemhof. de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker. Dit jaar vindt het Geef & Neem weekend plaats van 1 t/m 4 oktober 2021.

Gerenoveerde huisjes

Het afgelopen jaar is Center Parcs de Eemhof druk bezig geweest om het park te renoveren. Dat betekent dat alleen de CARA cottage nog hetzelfde is gebleven. Alle overige huisjes die wij het weekend verhuren zijn compleet vernieuwd! Daarnaast kunnen jullie dit jaar ook de vijf én zes persoons premium huisjes boeken voor het Geef & Neem weekend. Deze huisjes zijn werkelijk van alle luxe voorzien!

Onderstaande foto’s zijn van een Comfort Cottage.

Geef & Neem activiteiten

Tijdens het weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die speciaal voor Geef en Neem gasten door ons georganiseerd worden. Hoe de invulling van het weekend eruit gaat zien, horen jullie vlak voor het weekend. Wij houden hierbij uiteraard rekening met alle corona-maatregelen die op dat moment gelden. Maar één ding is zeker: wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken voor jullie!

In 2021 vindt het Geef En Neem Het Ervan Weekend plaats van 1 t/m 4 oktober 2021. Boek nu via onderstaand formulier!

Menu