Geef & Neem weekend

Wow! De huisjes voor het Geef & Neem weekend zijn in een recordtijd volgeboekt! Ben jij net te laat en wil jij er héél graag bij zijn met jouw gezin? Stuur dan een e-mail naar karina@opkikker.nl. Wij plaatsen jullie op onze reservelijst en nemen contact op zodra er nog een huisje vrij komt! 

Geniet van een weekendje weg met familie of vrienden en steun tegelijkertijd Stichting Opkikker! Ieder jaar kun je tijdens het Geef & Neem weekend een cottage boeken op Center Parcs  de Eemhof. de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker. Dit jaar vindt het Geef & Neem weekend plaats van 7 t/m 10 oktober 2022.

Gerenoveerde huisjes

De afgelopen jaren is Center Parcs de Eemhof druk bezig geweest om het park te renoveren. Dat betekent dat alle huisjes die wij het weekend verhuren compleet gerenoveerd zijn! Maar ook op het park zal je niet alles meer herkennen. Zo zijn de speeltuinen compleet vernieuwd. Naast de comfort cottages, kunnen jullie voor dit weekend ook kiezen voor een vijf- of zes persoons premium huisje. Deze huisjes zijn werkelijk van alle luxe voorzien!

Onderstaande foto’s zijn van een Comfort Cottage.

Geef & Neem activiteiten

Tijdens het weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die speciaal voor Geef en Neem gasten door ons georganiseerd worden. Hoe de invulling van het weekend eruit gaat zien, horen jullie vlak voor het weekend. Wij houden hierbij uiteraard rekening met alle corona-maatregelen die op dat moment gelden. Maar één ding is zeker: wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken voor jullie!

In 2022 vindt het Geef En Neem Het Ervan Weekend plaats van 7 t/m 10 oktober 2022.