Het Geef & Neem weekend 2023 is volgeboekt.

Geef & Neem weekend

Geniet van een weekendje weg met familie of vrienden en steun tegelijkertijd Stichting Opkikker! Ieder jaar kun je tijdens het Geef & Neem weekend een cottage boeken op Center Parcs  de Eemhof. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker. Dit jaar vindt het Geef & Neem weekend plaats van 6 t/m 9 oktober 2023.

Naast de Comfort Cottages, kunnen jullie voor dit weekend ook kiezen voor een vier-persoons Premium Cottage. Deze cottages zijn werkelijk van alle luxe voorzien! Onderstaande foto’s zijn van een Comfort Cottage.

Geef & Neem activiteiten

Tijdens het weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die speciaal voor Geef en Neem gasten door ons georganiseerd worden. Hoe de invulling van het weekend eruit gaat zien, horen jullie vlak voor het weekend. Wij zullen er uiteraard weer alles aan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken voor jullie! Om een idee te krijgen, vind je hier een terugblik op het Geef en Neem weekend van 2022.