Geef & Neem weekend

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over ons Geef en Neem het Ervan weekend. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Geef & Neem weekend

De huisjes voor het Geef & Neem weekend in oktober zijn in een recordtijd volgeboekt! Alle boekers, bedankt voor jullie vertrouwen. We gaan een topweekend voor jullie organiseren!

Geniet van een weekendje weg met familie of vrienden en steun tegelijkertijd Stichting Opkikker! Ieder jaar kun je tijdens het Geef & Neem weekend een cottage boeken op Center Parcs  de Eemhof. de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker.

Tijdens het weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die speciaal voor Geef en Neem gasten door ons georganiseerd worden. De invulling van het weekend blijft nog even een verrassing, je kunt ervan uitgaan dat wij er alles aan zullen doen om het onvergetelijk te maken!

In 2020 vindt het Geef En Neem Het Ervan Weekend plaats van 2 t/m 5 oktober 2020. Boek nu via onderstaand formulier!

Menu