Geef & Neem weekend volgeboekt

Het Geef & Neem weekend is in een recordtijd volgeboekt! Helaas is het om die reden niet meer mogelijk om een cottage te boeken. We zijn momenteel druk bezig om alle aanvragen voor een cottage te verwerken. Dus heb jij het formulier ingevuld? Dan ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een e-mail of je een cottage toegewezen krijgt! 

Geniet van een weekendje weg met familie of vrienden en steun tegelijkertijd Stichting Opkikker! Ieder jaar kun je tijdens het Geef & Neem weekend een cottage boeken op Center Parcs  de Eemhof. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker. Dit jaar vindt het Geef & Neem weekend plaats van 4 t/m 7 oktober 2024.

Naast de Comfort Cottages, kunnen jullie voor dit weekend ook kiezen voor een vier-persoons Premium Cottage. Deze cottages zijn werkelijk van alle luxe voorzien! Onderstaande foto’s zijn van een Comfort Cottage.

Geef & Neem activiteiten

Tijdens het weekend kun je niet alleen genieten van de mogelijkheden die het park biedt, maar ook van de extra activiteiten die speciaal voor Geef en Neem gasten door ons georganiseerd worden. Hoe de invulling van het weekend eruit gaat zien, horen jullie vlak voor het weekend. Wij zullen er uiteraard weer alles aan doen om er een onvergetelijk weekend van te maken voor jullie!