Koffie Morning

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over onze Koffie Morning-actie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

De gezelligste actie van Stichting Opkikker

De Koffie Morning is de gezelligste actie van Stichting Opkikker! Meedoen is simpel: nodig vrienden, familie, collega’s of buren uit voor koffie met (zelfgebakken) taart en maak het gezellig met elkaar. In ruil voor de lekkernijen vraag je jouw gasten om een vrijwillige bijdrage voor Opkikker. Geef je hier op en wij sturen je een handig pakket met materialen voor jouw Koffie Morning! Organiseer je liever een borrel met hapjes? Dat kan natuurlijk ook: het is jouw feestje!

Ben je ambassadeur van Stichting Opkikker? Dan ontvang jij naar aanleiding van deze actie onze ‘Opkikker Koffiemorningspeld’ uitgereikt op de eerstvolgende Ambassadeursdag!

Laatste Acties

Menu