Lot of Happiness Loterij

Ken je Lot of Happiness al? Bij deze loterij kies jij zelf het goede doel dat je wilt steunen met jouw deelname. Alle doelen die zijn aangesloten maken het verschil voor kinderen in Nederland, op wat voor manier dan ook. Ook Stichting Opkikker is één van de doelen die jij kunt steunen. Jij - als supporter - maakt kans op fantastische prijzen en ‘jouw’ goede doel ontvangt ook nog eens een mooi bedrag. En met een hoge winkans van 1 op 5, val je al snel in de prijzen. Daarnaast krijg je nu tijdelijk de eerste trekking een extra lot gratis!

Lot of Happiness is onderdeel van FAIRSHARE Nederland; een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om extra fondsen te werven voor goede doelen in Nederland. Deelnemers kopen een lot en kiezen vervolgens zelf welk goede doel zij willen steunen. Een lot kost € 12,50 en hiervan gaat 50% direct naar het goede doel dat de deelnemer support. Dat is dus hartstikke fijn, want van die opbrengsten kunnen wij weer Opkikkerdagen organiseren. Een echte win-win situatie dus!

Hoe werkt het precies?

  • Steun Stichting Opkikker op maandelijkse basis
  • Maak kans op mooie prijzen en een hoofdprijs van maar liefst €1.000.000
  • Je hebt een winkans van 1-op-5 per lot
  • 16 trekkingen per jaar
  • Meespelen kost slechts €12,50 per lot, per trekking
  • 50% van de inleg gaat naar Stichting Opkikker
  • Speel mee en maak het verschil!

Mascha en haar zoon winnen 2500 euro met Lot of Happiness loterij
Mascha speelt een jaar mee voor Stichting Opkikker toen ze onlangs een mooi geldbedrag won! We besloten deze Opkikker winnares te bellen en haar te feliciteren. Ze vertelt: “Het geld komt heel goed van pas. Als alleenstaande moeder heb ik het niet breed en dankzij de prijs zijn we afgelopen zomer voor het eerst in zes jaar op vakantie geweest!”

Waarom meespelen? 

Al 29 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij ons steunen? Daar zijn wij heel blij mee!

Meer weten of Lot of Happiness? Neem dan een kijkje op hun website.