Mud Masters

In 2023 gaan we met Team Opkikker meedoen aan een unieke uitdaging. Op zondag 11 juni 2023 in Haarlemmermeer doet #TeamOpkikker mee aan Mud Masters!

De inschrijvingen voor #TeamOpkikker zitten inmiddels vol. Als je je nu aanmeld, kom je op de reservelijst.

Mud Masters is een hindernisparcours waarbij je – je raadt het al – door de modder moet kruipen om de finish te behalen. Je kunt alleen meedoen, samen met je vrienden of collega’s in een team óf zelfs met het hele gezin (vanaf 5 jaar). Volwassenen kunnen meedoen aan de parcoursen van 6, 12, of zelfs 16 km en als gezin kun je deelnemen aan de Family Run van 3 of 5 km. Ga deze uitdaging aan met Team Opkikker en laat jezelf sponsoren!

Mud Masters 2023 – Haarlemmermeer

Mud Masters met Stichting Opkikker vindt dit jaar plaats op zondag 11 juni in Haarlemmermeer. Er zijn maar liefst vijf verschillende afstanden die je kunt afleggen: de 3 en 5 km tijdens de Family Run (vanaf 5 jaar) en de 6, 12 en 16 km voor volwassenen. Voor ieder wat wils dus!

Wat bieden wij?

  • Gegarandeerd startbewijs
  • Stichting Opkikker Running shirt
  • Een teamfoto
  • Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie

Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 200,- aan sponsorgeld in te zamelen per persoon. De inzameling van het sponsorgeld zal los plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.

Daarnaast kost het ons €80,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving.

Lopen met een groep vrienden of collega’s in een team?

Het is ook mogelijk om met jouw vriendengroep, bedrijf of familie een eigen team samen te stellen. Geef dit aan in het aanmeldformulier en wij reserveren – indien mogelijk – een teamplek!

De inschrijvingen voor #TeamOpkikker zitten inmiddels vol. Als je je nu aanmeld, kom je op de reservelijst.

Mud Masters inschrijving

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Adres(Vereist)