Mud Masters

Kom jij letterlijk in actie voor Opkikker? Help mee om geld in te zamelen door mee te doen aan Mud Masters 2024! Aanmelden kan individueel met familie of met een vriendenteam. Kunnen we op jou rekenen?

Mud Masters 2024

Na het succes van vorig jaar, doen we ook in 2024 mee aan Mud Masters! Op 9 juni 2024 gaat #teamopkikker opnieuw de uitdaging aan om samen zo veel mogelijk geld op te halen. Doe jij ook (weer) mee? Meld je dan snel aan en laat je sponsoren!

Mud Masters is een hindernisparcours waarbij je – je raadt het al – door de modder moet kruipen om de finish te behalen. Volwassenen kunnen zich aanmelden voor de parcoursen van 6, 12 of 16 km en gezinnen kunnen meedoen aan de family run van 3 of 5 km. Of je je nu in je eentje aanmeldt of juist samen met vrienden of collega’s, je kunt altijd samen met andere mensen uit #teamopkikker optrekken!

Benieuwd naar de sfeer van vorig jaar? Lees hier hoe Kim, haar partner en hun twee zoons het event hebben ervaren.

5 verschillende afstanden

Stichting Opkikker doet dit jaar mee aan de editie van 9 juni 2024 in Haarlemmermeer. Er zijn vijf verschillende afstanden die je kunt afleggen: de 3 en 5 km tijdens de family run (vanaf 5 jaar), en 6, 12 of 16 km voor volwassenen. We starten dit jaar allemaal tegelijk om 12.10 uur ‘s middags.

Wat heb je nodig?

Anders dan de voorgaande Mud Master runs, vragen we dit jaar géén vrijwillige bijdrage meer. In plaats daarvan haal je geld op om jouw startbewijs te bemachtigen. Belangrijk om te weten: de volgende informatie geldt per persoon!

  • Haal je €100,- op, dan ontvang je jouw Mud Masters startbewijs.
  • Haal je €150,- op, dan ontvang je ook een #teamopkikker-shirt.
  • Haal je €200,- op, dan wacht er ook nog een verrassing op jou.

Doe je als team mee?

Dan haal je eerst het hele bedrag op voor jullie startbewijzen. Vervolgens kun je verder sparen. Doe je bijvoorbeeld met 4 personen mee aan de race, dan haal je eerst €400,- op om jullie startbewijzen te bemachtigen. Vervolgens kun je doorsparen naar €600,- voor 4 #teamopkikker-shirts. Haal je €800,- op, dan ontvangen jullie 9 juni het volledige Opkikker-pakket bestaande uit jullie startbewijzen, de 4 shirts én een leuke verrassing!

Geld ophalen

Natuurlijk vertegenwoordig jij met heel veel enthousiasme Stichting Opkikker. Je zamelt tenslotte geld in om mee te kunnen lopen tijdens de Mud Masters race van 2024. Het inzamelen van dit sponsorgeld loopt via jouw eigen actiepagina. Daarnaast moet je je óók via het inschrijfformulier hieronder aanmelden als je wilt meedoen aan deze actie.

Lopen met een groep vrienden of collega’s in een team?

Wil je samen meedoen met jouw vriendengroep, bedrijf of familie? Geef dit aan in het aanmeldformulier. Dan proberen wij een teamplek voor jullie te reserveren!

Mud Masters inschrijving

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Adres(Vereist)
Let op: Haal je €150,- op, dan ontvang je ook een #teamopkikker-shirt. Zit je in een team van 4 personen, dan dienen jullie minimaal €600,- op te halen om 4 shirts te ontvangen.