Opkikker paaseieren

Actueel-Acties

Wow, wow, wow! Wij kunnen onze ogen bijna niet geloven. De verkoop van de Opkikker Paaseieren gaat door het dak. Wat zijn wij ontzettend trots op onze ambassadeurs en vrijwilligers die ons iedere keer weer blijven verbazen.

 

Opkikker paaseieren verkopen

In samenwerking met Chocolate Lovers produceren wij dit jaar onze enige echte Opkikker paaseieren. En geloof ons: als je deze Opkikker paaseieren eenmaal gegeten hebt, dan wil je niets anders meer! Onze paaseieren zijn namelijk gemaakt van Callebaut chocolade. Ambassadeurs, vrijwilligers en andere betrokken van de stichting helpen mee om zakjes met Opkikker paaseieren te verkopen. Dit kan t/m 30 maart. Wij versturen vervolgens op 7 april alle zakjes naar de verkopers toe, zodat zij ze kunnen ronddelen aan iedereen die ze bij hen gekocht heeft.

 

In één zakje zitten 16 Opkikker paaseieren in de smaken puur, melk én wit (gemengd). Voor ieder wat wils dus! Per zakje betaal je slechts 5 euro.

 

Wil jij ook helpen om de Opkikker paaseieren te verkopen? Dat vinden wij heel fijn! Je kan je persoonlijke verkooppagina aanmaken en delen met jouw vrienden, familie en kennissen!

Ingrediënten

Logischerwijs kregen wij ook vragen over de precieze ingrediënten. Dit is belangrijk om te weten voor bijvoorbeeld allergieën. Daarom delen we hierbij de ingrediënten van de Opkikker paaseieren. Belangrijk om te weten dat ze noten en gluten kunnen bevatten, omdat deze in dezelfde ruime worden bewerkt.

 

Puur 56,5%: cacaomassa ; suiker ; cacaoboter ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma
Melk 35,2%: suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma
Wit 28%: suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma