Stage facilitair evenementen

Vacatures Opkikker-Stagiaires

Krijg jij er een kick van als je dingen voor elkaar krijgt en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de stage Facilitair Evenementen iets voor jou! Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle voorzieningen voor de evenementen goed en op tijd geregeld zijn. Het gehele jaar door hebben wij een stageplek beschikbaar.

Stichting Opkikker

Iedere dag horen meerdere gezinnen in Nederland dat zij een ziek kind hebben. En dan bedoelen we geen griepje, nee kanker, taaislijmziekte, reuma of diabetes bijvoorbeeld. Ziektes die een blijvende invloed hebben op zo’n gezin. Iedere dag weer doen wij onze uiterste best om zoveel mogelijk van deze gezinnen te helpen. Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ziek kind, zodat zij hun zorgen en onzekerheden even kunnen vergeten. Maar misschien nog wel belangrijker: deze ervaring maakt ze sterker en geeft ze weer kracht voor de toekomst.

Afdeling evenementen

Het team Evenementen zet één of meerdere keren per maand een evenement neer voor twintig tot zestig gezinnen, met talloze belevingen en verrassingen. Van een brandje blussen met een echte brandweerman tot een bezoek aan ons kasteel in een sprookjeskoets of een helikoptervlucht; De afdeling Evenementen zorgt dat overal aan is gedacht en dat alles is geregeld. De gezinnen weten tijdens hun Opkikkerdag werkelijk niet waar ze moeten kijken. Hiervoor heeft de afdeling nauw contact met allerlei relaties, leveranciers en vrijwilligers.

Wat jij gaat doen als stagiair(e)?

Je ondersteunt de dagelijkse werkzaamheden van het team Evenementen. Dit houdt in dat jij je onder andere bezig houdt met de faciliteiten voor onze Opkikkerdagen. Je benadert onder andere bedrijven om spullen gesponsord te krijgen, die nodig zijn voor onze evenementen. Je werkt onder andere mee aan het organiseren van onze Opkikkerdagen en vele andere evenementen.

Wij zoeken..

Iemand die ondanks veranderingen, spanning en druk toch blijft presteren. Je bent ijverig en hebt een groot plichtsbesef. Daarom kun jij je taken goed en zorgvuldig uitvoeren. Verder ben je administratief vaardig, dus je kent het Office pakket en je kan je goed uitdrukken via e-mail en telefoon. Je werkt goed samen en problemen zie jij niet als obstakels maar als uitdagingen. Je bent bereid om tijdens de Opkikkerdagen ook je handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk doe je een relevante MBO/HBO opleiding in de richting van facilitair. Het betreft een meeloopstage voor 3 tot 5 dagen in de week. Een afstudeeropdracht is bespreekbaar, maar alleen in combinatie met een meeloopstage.

Wij bieden..

De kans om grote evenementen tot een succes te maken! Je leert alle facetten van de evenementenwereld, want je helpt mee van A tot Z! Je komt terecht op een afwisselende stageplek, waar geen dag hetzelfde is. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team enthousiaste collega’s op ons kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar.

Interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Linda, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.