Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om gezinnen met een langdurig ziek kind de ontspanning te bieden die zij zo hard nodig hebben. Met jouw donatie geef je deze gezinnen vrolijkheid, ontspanning én kracht. Je kunt er voor kiezen om eenmalig of structureel te doneren, op naam of anoniem.

Doe mee aan onze acties

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina vind je allerlei acties waaraan je kunt meedoen. Heb je zelf een creatief idee voor een actie? Dat mag natuurlijk ook! Meld hier je actie aan.
Lees meer

Organiseer een actie

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina kun jij jouw eigen actie aanmelden. Doe je liever mee met een actie die wij al hebben uitgedacht? Bekijk dan hier het overzicht van onze acties.
Lees meer

Steun als bedrijf

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij met je bedrijf in actie komen voor Opkikker? Geweldig! Op deze pagina vind je veel verschillende manieren hoe je in actie kunt komen.
Lees meer

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Stichting Opkikker. Zonder hen zouden we nergens zijn! Wil jij ook iets goeds doen voor de wereld? Overweeg dan eens vrijwilligerswerk voor Stichting Opkikker: jaarlijks hebben wij zo’n 85.000 uur aan vrijwilligerswerk te vullen. Doe met ons mee! Want samen vormen we een ware keten van kracht.
Lees meer

Nalatenschap

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons steunen met een nalatenschap? Dat vinden wij een grote eer. We vertellen je er graag meer over.
Lees meer