Steun als bedrijf

Al sinds 1995 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij met je bedrijf in actie komen voor Opkikker? Geweldig! Op deze pagina vind je veel verschillende manieren hoe je in actie kunt komen.

Handen uit de mouwen tijdens een Opkikkerdag

Een Opkikker voor jou, je collega’s en ruim 50 Opkikkergezinnen? Dit kun jij met je bedrijf mogelijk maken én van dichtbij beleven! Naast een financiële bijdrage voor de organisatie van deze unieke dag, hebben jij en je collega’s de mogelijkheid om jullie gezamenlijk in te zetten als gelegenheidsvrijwilliger als persoonlijk begeleiders van de Opkikkergezinnen! Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje te zijn voor het hele gezin. Daaraan meehelpen is een unieke en zeer dankbare ervaring.

Doen jullie ook mee?

Vanaf € 5.000 kun je met een team van 10 meedraaien tijdens een Opkikkerdag. Vele bedrijven gingen je voor! Voor meer informatie of advies hierover kun je gerust contact opnemen met Ruud Sliphorst of Sebastiaan Huijsmans of bel 036-5386660. Ze informeren je graag over de mogelijkheden!

Innamepunt worden voor Stichting Opkikker

Steeds vaker krijgen wij de vraag vanuit organisaties/verenigingen of wij geïnteresseerd zijn in het statiegeld dat wordt verzameld. Uiteraard is ons antwoord dan volmondig ‘JA’. Via de website van Statiegeld Nederland is het heel eenvoudig om jouw organisatie/vereniging (online) te registreren als inzamelpunt van statiegeldflessen en blikjes. Je leest hier hoe dat in zijn werk gaat.

#teamopkikker

Zijn jij en je collega’s sportievelingen? Ga dan met elkaar een sportieve uitdaging aan! Loop, fiets, zwem of ren een mooie route en laat jullie sponsoren voor Stichting Opkikker.

Wij kunnen jullie helpen bij de uitwerking hiervan. Neem dan even contact op met projectcoördinator Lotte: zij vertelt je er graag meer over!

Mobiele toestellen en cartridges inzamelen

Help met je bedrijf mee door oude toestellen en lege cartridges in te zamelen voor Opkikker! Deze producten worden gerecycled door Eeko, én wij ontvangen voor elk product een vergoeding. Meehelpen? Kijk hieronder voor meer informatie.

Doneren als bedrijf

Wil jij als bedrijf een donatie doen aan Stichting Opkikker? Dat waarderen wij enorm. Bekijk deze pagina voor meer informatie over doneren als bedrijf.

Little Big Speakers

Een aantal ambassadeurs van Stichting Opkikker (12-17 jaar) vertelt graag zijn of haar verhaal als heuse motivational speaker. Allemaal hebben ze een unieke boodschap, waarin de rijke levenswijsheid van hun nu al turbulente leven met onuitputbare kinderlijke positiviteit wordt gecombineerd.

Onze ‘Little Big Speakers’ zijn een aanwinst voor elk bedrijfsevenement of seminar. En het mooiste? Door het boeken van een Little Big Speaker doe je tegelijkertijd een donatie aan Stichting Opkikker. Zo voorzie je niet alleen je event van een bijzondere, inspirerende spreker, maar geef je ook gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven! Meer weten? Neem dan even contact op met projectcoördinator Lotte: zij vertelt je er graag meer over!