Steun als bedrijf

Al 27 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij met je bedrijf in actie komen voor Opkikker? Geweldig! Op deze pagina vind je veel verschillende manieren hoe je in actie kunt komen. Wil je als bedrijf een donatie doen?

Handen uit de mouwen tijdens een Opkikkerdag

Een Opkikker voor jou, je collega’s en 20 tot 50 Opkikkergezinnen? Dit kun jij met je bedrijf mogelijk maken én van dichtbij beleven! Naast een financiële bijdrage voor de organisatie van deze unieke dag, hebben jij en je collega’s de mogelijkheid om jullie gezamenlijk in te zetten als gelegenheidsvrijwilliger als persoonlijk begeleiders van de Opkikkergezinnen! Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje te zijn voor het hele gezin. Daaraan meehelpen is een unieke en zeer dankbare ervaring.

Doen jullie ook mee?

Vanaf € 5.000 kun je met een team van 10 meedraaien tijdens een Opkikkerdag. Vele bedrijven gingen je voor! Mail gerust naar Ruud Sliphorst of Patrick Zuman of bel 036-5386660. Zij informeren je graag over de mogelijkheden.

#teamopkikker

Zijn jij en je collega’s sportievelingen? Ga dan met elkaar een sportieve uitdaging aan! Loop, fiets, zwem of ren een mooie route en laat jullie sponsoren voor Stichting Opkikker. Wij kunnen jullie helpen bij de uitwerking hiervan. Neem dan even contact op met projectcoördinator Lotte: zij vertelt je er graag meer over!

Little Big Speakers

Een aantal ambassadeurs van Stichting Opkikker (12-17 jaar) vertelt graag zijn of haar verhaal als heuse motivational speaker. Allemaal hebben ze een unieke boodschap, waarin de rijke levenswijsheid van hun nu al turbulente leven met onuitputbare kinderlijke positiviteit wordt gecombineerd.

Onze ‘Little Big Speakers’ zijn een aanwinst voor elk bedrijfsevenement of seminar. En het mooiste? Door het boeken van een Little Big Speaker doe je tegelijkertijd een donatie aan Stichting Opkikker. Zo voorzie je niet alleen je event van een bijzondere, inspirerende spreker, maar geef je ook gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven! Meer weten? Neem dan even contact op met projectcoördinator Lotte: zij vertelt je er graag meer over!

Cartridges inzamelen

Help met je bedrijf mee om oude cartridges in te zamelen voor Opkikker! Ze worden goed gerecycled door Eeko én wij ontvangen voor elke cartridge een vergoeding! Help je mee? Vul dan hieronder het formulier in voor een passende inzameldoos voor jouw cartridges.

Zodra de doos vol is, hoef je alleen maar te bellen en wordt ‘ie opgehaald. Desgewenst ontvang je meteen weer een nieuwe doos. Handig toch!

Doneren als bedrijf

Wil jij als bedrijf een donatie doen aan Stichting Opkikker? Dat waarderen wij enorm. Bekijk deze pagina voor meer informatie over doneren als bedrijf.