Supportactie

Al 25 jaar houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat Stichting Opkikker 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina lees je meer over de SupportActie. Ga hier terug naar het overzicht van alle acties.

Supportactie loterij

Door mee te spelen als ‘supporter’ in de loterij van de SupportActie maak je kans op mooie prijzen en steun je meteen Stichting Opkikker! Een lot kost € 5,50, waarvan €4,40 (80%) naar Stichting Opkikker gaat. De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie om goede doelen, verenigingen en stichtingen zonder overheidssteun te helpen. Inmiddels hebben we al ruim 4200 supporters via de SupportActie. Wil je ook supporter worden? Vul dan onderstaand formulier in!

  • á € 5,50 per lot
  • Ja, hierbij machtig ik de SupportActie om ten behoeve van Stichting Opkikker de volgende bijdrage maandelijks (tot wederopzegging) van mijn rekening af te schrijven. 80% van deze opbrengst komt direct ten gunste van Stichting Opkikker. Ik neem met mijn loten deel aan de vier trekkingen per jaar en maak kans op het vooraf gepubliceerde prijzenpakket.

Laatste Acties

Dam tot Damweekend

Dam tot Damweekend Sinds 2017 is het mogelijk om met #teamopkikker mee…

Koffie Morning

De gezelligste actie van Stichting Opkikker De Koffie Morning is de gezelligste…

Mobieltjesactie

Inzamelen oude mobieltjes Help mee om oude mobieltjes in te zamelen voor…
Menu