Chocoladeletters

Stichting Opkikker is 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Wil jij in actie komen voor Opkikker? Gaaf! Op deze pagina vind je meer informatie over onze overheerlijke Opkikker chocoladeletters die je kunt (ver)kopen.

Opkikker chocoladeletters

Na het succes van vorig jaar, verkopen we ook dit jaar weer onze overheerlijke chocoladeletters. Deze ambachtelijke chocoladeletters worden gemaakt door onze samenwerkingspartner Stichting Chocolate Lovers. De letters kosten €10 per stuk en de opbrengst gaat naar onze Opkikkerdagen.

Er zijn verschillende opties voor het kopen en verkopen van de Opkikker chocoladeletters. Bestel ze bijvoorbeeld voor jouw bedrijf, zodat je ze kan uitdelen. Of verkoop de chocoladeletters aan jouw familie en vrienden. Wil je maar een klein aantal letters? Neem dan een kijkje in onze webshop. Op de onderstaande pagina’s lees je meer over de verschillende opties.

Verkoop Opkikker chocoladeletters aan jouw familie en vrienden

Wat fijn dat jij ons wil helpen om zo veel mogelijk chocoladeletters te verkopen! Sinterklaas heeft speciaal voor Stichting Opkikker chocoladeletters laten maken. Zien ze er niet prachtig uit? Natuurlijk heeft hij gekozen voor de letter ‘O’ van Opkikker!

Chocoladeletters verkopen doe je zo:

  • Maak een eigen actiepagina aan
  • Stuur het linkje van jouw actiepagina naar iedereen die een (of meer) chocoladeletter(s) wil kopen
  • Na 15 november sluit de verkoop, dus geef voor die tijd de bestelling door!
  • Uiterlijk 22 november versturen wij de chocoladeletters naar jouw huis
  • Deel zelf de letters uit aan iedereen die bij jou besteld heeft

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met jullie hulp! Daarom verloten we onder alle verkopers een aantal tickets voor de theatervoorstelling van De Club van Sinterklaas.

Wist je dat eind november en december de drukste periode is voor de meeste postbedrijven? Daarom hebben wij dit jaar een samenwerking met DHL. Zij gaan ons helpen met het verspreiden van de chocoladeletters.

Omdat we de chocoladeletters graag willen versturen voordat de échte pakketdrukte begint, sluiten we de verkoop op 15 november. Uiterlijk 22 november geven we de chocoladeletters mee aan DHL. Op die manier hopen we dat de chocoladeletters ruim vóór pakjesavond bij jullie zijn!

Dit jaar hebben wij een samenwerking met DHL voor het verspreiden van de chocoladeletters.

Omdat we de chocoladeletters graag willen versturen voordat de échte pakketdrukte begint, sluiten we de verkoop al op 15 november. Uiterlijk 22 november zullen we de letters meegeven aan DHL. Op die manier hopen we dat de chocoladeletters ruim voor pakjesavond bij jullie zijn!

Alle chocoladeletters sturen we op naar degene die de actiepagina heeft aangemaakt. Deze zorgt ervoor dat de letters bij de kopers komen.

Bestel jij chocoladeletters voor een bedrijf? Kijk dan hier voor informatie over de verzending voor bedrijven.

Chocoladeletters verkoop je via jouw actiepagina. Actiepagina’s zijn eigenlijk gemaakt om geld te doneren. Daarom is het heel belangrijk dat de koper het juiste bedrag overmaakt.

Een chocoladeletter kost €10. Op het moment dat er minder geld wordt overgemaakt, zal dit geld als een donatie worden gezien. Als iemand €7 betaalt, wordt dit volledig als donatie gezien. Er komt in dat geval geen chocoladeletter jouw kant op. Maakt iemand bijvoorbeeld €16 over? Dan krijgt die persoon één chocoladeletter. De overige €6 wordt dan ook als donatie gezien. Je leest hier hoe dit kan worden opgelost.

Wil iemand meer dan één chocoladeletter bestellen? Dat kan! Laat hen in dat geval het totaalbedrag in één keer overmaken. Voor 2 letters maakt iemand dus €20 over en voor 3 letters €30, etc.

Verkoop jij chocoladeletters? Dan kun je via jouw actiepagina zelf zien wie er bij jou chocoladeletters hebben gekocht. Hiervoor dien je in te loggen op jouw actiepagina (dit doe je rechts bovenin op jouw actiepagina).

Alle chocoladeletters sturen we 22 november naar jou op. Jij zorgt ervoor dat de letters bij de kopers komen. Zo kun je direct de blije gezichten van de ontvangers zien.

Heb jij bijvoorbeeld €15 overgemaakt en wil je wel graag 2 letters ontvangen? Maak dan de rest van het bedrag (€5) over. Stuur ook even een mailtje naar lotte@opkikker.nl. Dan zorgt zij ervoor dat jij 2 chocoladeletters ontvangt.

De Opkikker chocoladeletters bestaan uit melkchocolade van onze samenwerkingspartner Chocolate Lovers. Deze letter zal de letter ‘O’ zijn van ‘Opkikker’.

Bestel je chocoladeletters voor jouw bedrijf? Dan kan je zelf een letter kiezen. Op deze pagina lees je meer over de opties voor de zakelijke chocoladeletters.

Een actiepagina aanmaken doe je zo:

  • Ga naar deze pagina
  • Scrol naar beneden en klik op ‘Start actie’
  • Vul al jouw gegevens in en klik op ‘Bevestig’
  • Heb je een team aangemaakt? Zorg er dan voor dat de rest van jouw team zich als ‘Teamlid’ aanmeldt

Als je een bestelling plaatst op onze website, kan je ervoor kiezen om deze anoniem te doen. Maar doe dit niet als je chocoladeletters bestelt. Op die manier weten wij natuurlijk niet naar wie de bestelling moet gaan. Wij zien het overgemaakte bedrag in dat geval als een donatie. Je krijgt dan dus geen chocoladeletter(s).

Heb je een bestelling geplaatst en is deze per ongeluk anoniem? Stuur dan een mailtje naar Lotte@opkikker.nl. Zij kan je verder helpen.