Maak kennis met

Bram

Tijdens zijn lange revalidatie heeft Bram een aantal waardevolle levenslessen geleerd, die hij graag gebruikt om anderen aan het denken te zetten. “Mensen beseffen vaak niet dat ze genoeg te verliezen hebben.”

Esmee Anne

Ondanks haar reuma, epilepsie en nierproblemen pakte Esmee Anne een gouden en zilveren medaille tijdens de Special Olympics zwemmen in LA. Haar krachtige verhaal leert luisteraars wat het betekent om nooit op te geven.

Jesse

Jesse wist 45.000 oude mobieltjes op te halen voor het goede doel. Zijn motivatie? Anderen dezelfde hulp bieden die ook hij heeft gehad toen hij op 7-jarige leeftijd kanker kreeg. Een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen en collectieve inzet.

Ramon

Ramon is in zijn korte leven al 41 keer geopereerd. Hij neemt je mee in een indrukwekkend verhaal over zijn dagelijkse overwinningen.  Zijn levenslust en humor zorgen ervoor dat luisteraars binnen een paar minuten met andere ogen naar de wereld kijken.

Stijn

Stijn lijdt aan reuma. In zijn leven draait het, naast zijn eigen strijd met de ziekte, ook om de manier waarop anderen rekening met hem moeten houden. Stijn heeft een krachtig verhaal over het bestrijden van stigma’s met hartstocht en positieve energie.

Menu