Steun als bedrijf

Hecht jouw bedrijf waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bij ons kun je hier op een unieke manier invulling aan geven. Help als bedrijf mee om zoveel mogelijk gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje te zetten! Dit kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op en we helpen je graag om een project op maat samen te stellen!

Sponsor een Opkikkerdag

Een Opkikker voor jou, je personeel en 10 tot 50 gezinnen! Wuiven als prinses vanuit een sprookjeskoets, meerijden in een échte Ferrari of als een ware topkok een heerlijk gerecht bereiden. Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje te zijn voor het hele gezin en een herinnering voor jaren. Dit kun jij met je bedrijf mogelijk maken én van dichtbij beleven! Naast een financiële bijdrage ten behoeve van de organisatie van deze unieke dag, hebben jij en je collega’s de mogelijkheid om jullie gezamenlijk in te zetten als gelegenheidsvrijwilliger. Een unieke en zeer dankbare ervaring.

 

Kom met je bedrijf in actie

Een andere manier om je als bedrijf in te zetten voor het goede doel is door het (gezamenlijk) organiseren van een (inzamel)actie. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! Zijn jullie echte sportievelingen? Dan is een sportieve actie misschien iets voor jullie. Loop mee met een hardloopwedstrijd, organiseer een volleybaltoernooi of werk je allemaal in het zweet tijdens een spinning sessie. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer creatieve, feestelijke of lekkere actie. Wij begeleiden jullie graag met de kennis en expertise die wij hebben en kunnen ook materiaal opsturen die jullie kunnen gebruiken tijdens de actie.