Kom in actie voor Stichting Opkikker

Kom in actie voor Stichting Opkikker! We hebben een aantal leuke acties uitgewerkt, waar je gemakkelijk aan kunt deelnemen. Maar lijkt het jou leuk om al je creativiteit uit de kast te trekken en zelf een actie te organiseren? Dan juichen wij dit natuurlijk ook toe.

Geef en Neem het Ervan weekend

Geniet van een weekendje weg met je familie of vrienden en steun Stichting Opkikker! Dat is waar het om draait tijdens het Geef en Neem het ervan weekend. Ieder jaar krijg je de kans om voor een weekend een cottage te boeken op Center Parcs de Eemhof en hiermee onze stichting te steunen. De opbrengst van het weekend komt namelijk in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker! Dit jaar vindt het Geef en Neem het ervan weekend plaats van 5 tot en met 8 oktober 2018.

Houd je spreekbeurt over Stichting Opkikker

Wil jij binnenkort je spreekbeurt houden over Stichting Opkikker? Dat vinden wij heel erg leuk, want er is veel te vertellen over de stichting. Wij hebben een klein pakketje beschikbaar die je hiervoor kunt gebruiken. 

Koffie Morning

De Koffie Morning is de grootste én gezelligste actie van Stichting Opkikker. Meedoen is simpel: nodig vrienden, familie, collega’s of buren uit op een locatie naar keuze. Zet een lekkere bak koffie, koop of bak een heerlijke taart en maak er een gezellig moment van met elkaar. In ruil voor gezelligheid en de lekkernijen vraag je jouw gasten om een vrijwillige bijdrage te doen voor Stichting Opkikker. Je kunt zelf bepalen hoe je de Koffie Morning organiseert. Groot of klein, thuis of op het werk, met vrienden of collega’s: het kan allemaal!

 

Dam tot Dam weekend

Ben jij een sportieveling? Wordt onderdeel van #teamopkikker en doe mee met het Dam tot Dam weekend! We hebben startbewijzen voor de Dam tot Dam by Night (5EM), de klassieke Dam tot Damloop (10 EM), de wandeltocht én de fietstocht. Voor ieder wat wils! 

Grote Clubactie

Ieder jaar doen wij als stichting mee met de Grote Clubactie. Steun ons door de Opkikkerloten te verkopen voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat € 2,40 naar ons en daarnaast maken alle deelnemers ook nog eens kans op mooie prijzen!